STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig project

volgend project >

Verbouw woonhuis Boulevard Heuvelink Arnhem

In het interieur een deze statige benedenwoning,  gelegen in het Rijksbeschermd stadsgezicht Spijkerkwartier / Boulevardkwartier in Arnhem, was de authentieke uitstraling deels verloren gegaan. Zo was o.a. in de hal een verlaagd plafond aangebracht. Daarnaast was de toegang tot het souterrain ronduit krap en de ruimtes in het souterrain waren donker en laag.
In het plan worden al deze punten aangepakt. De hal krijgt zijn oorspronkelijke hoogte met geprofileerde plafondlijsten en  licht weer terug. Het trapgat is vergroot voor een ruimere trap. Het plafond in het souterrain is tussen de balken ge´soleerd en voorzien van een nieuwe afwerking, waardoor er meer effectieve hoogte in de ruimte aanwezig is.

      
hal voor verbouw                                                                     hal na verbouw

           

           

      

      

< vorig project

volgend project >