STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig project

volgend project >

Woon-werkloods Oosterbeek

Bij het onderzoek voor de herbestemming van een voormalige opslagloods die tot kantoorruimte was verbouwd kwam een prachtige houtconstructie onder het plafond vandaan. Het bouwwerk was in 2 fasen gebouwd. De voorzijde is een latere aanbouw. De loods bevind zich op een achterterrein en staat met beide langsgevels op de erfgrens. Aan de voorzijde is een pleintje en aan de achterzijde slechts een strook grond van 2 meter diep.

Het plan is een inrichting van de oorspronkelijke ruimte met vrijstaande elementen, waarbij de grote ruimte als geheel voelbaar blijft. Voor de lichttoetreding zijn de voor- en achtergevel  voorzien van grote openingen. Meest in het oog springend is het daklicht op de nok. In het midden een intieme patioruimte.

      

Voorgevel bestaand                                                                                                                                                                Voorgevel ontwerp

< vorig project

volgend project >