STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig project

volgend project >

verbouw woonkeuken Silvolde  

De woonwensen van toen, zijn niet meer de woonwensen van nu. 

Fijn met het gezin, familie of met vrienden hangen rond de plek waar heerlijk wordt gekookt om vervolgens lekker aan te schuiven aan de grote tafel, dat kende ze nog niet in de jaren vijftig. Daarom is deze woning op de begane grond geheel intern verbouwd. Een verzameling kleine ruimtes werden gegroepeerd tot één grote tuingerichte woonkeuken. Goede bestaande eigenschappen zijn behouden. De verbouw is een dialoog tussen oud en nieuw geworden. Een harmonische dialoog tussen de traditionele waarden van het bestaande huis en de nieuwe woonwensen verpakt in een eigentijdse vormgeving. Door de verbouw is de jaren '50 woning helemaal van deze tijd en klaar voor de toekomst.

        

plattegrond begane grond voor verbouw                                 plattegrond begane grond ontwerp


foto's voor verbouwing
< vorig project

volgend project >