STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig project

volgend project >

Nieuw duurzaam woonhuis 

Schetsontwerp voor een eigentijds woonhuis zonder gasaansluiting. 

De hoekkavel in de uitbreidingswijk Stadshagen te Zwolle is bijzonder mooi gelegen. Een park aan de voorzijde, een groenstrook met water aan de zuidzijde en een grote privé tuin aan de westzijde.  De vorm van het huis reageert op de hoekverdraaiing van de zij erfgrens. Hierdoor ontstaat een markante dakvorm. 

Het ontwerp is voorzien van een warmtepomp, lage temperatuurverwarming, zonnepanelen, hoge isolatiewaarden, trippel beglazing, warmteterugwinning uit de ventilatielucht en zomernacht koeling. De woning wordt niet aangesloten op het gasnet.

gerelateerde projecten
< vorig project

volgend project >