STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig project

volgend project >

Nieuwbouw duurzaam woonhuis Vijverberg Doetinchem

OriŽntatie op de zon, duurzaamheid, het uitzicht over de groene ruimtes rondom de woning zijn de leidende factoren in het ontwerp. De hoekkavel in het plan de Vijverberg te Doetinchem gaf de aanleiding voor bewerking van het hoofdvolume. De vorm wordt hierdoor markant, de architectuur blijft terughoudend.

Fase: DefinitiefOntwerp
Datum: Maart 2018

tuinzijde

entreegebied voorzijde


hoekkavel aan een pleintje


pleingevel


achterzijde

       
zicht naar de woonkamer vanuit de woonkeuken                          woonkamer met vide

woonkamer met vide en zicht op de tuin

woonkeuken
gerelateerde projecten
< vorig project

volgend project >