STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig artikel

volgend artikel >

Verbouwplannen? 
Tips voor een succesvolle verbouw van je huis!

Als architect ben ik bij veel verbouwingen betrokken geweest. Ik deel daarom graag, hoe je de meeste valkuilen kunt vermijden. Houd je je aan deze tips, dan wordt verbouwen een stuk overzichtelijker en eenvoudiger. Natuurlijk kan ik ook helpen de verbouwing tot een succes te maken.  
meer...
lees ook:

Koop je gewoon een willekeurige smartphone of bekijk je eerst de specificaties? En bij een verbouw? 

Met zoveel keuze mogelijkheden wil je meestal exact weten wat je krijgt voor je geld. En als je je huis gaat (ver)bouwen, hoe leg je dan exact jouw wensen vast? Deze vraag stel ik omdat ik als architect om mij heen zie dat mensen voor een verbouw van hun huis direct naar een aannemer stappen, een klein schetsje laten maken met een kosten overzicht en akkoord gaan met een investering van vele duizenden euro's op basis van, ja wat eigenlijk?


Dick van Aken Architectuur is een architectuurstudio gevestigd te Arnhem. Als adviseur help ik dromen en wensen van mijn opdrachtgevers te vertalen naar persoonlijke ruimtes.

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw huis?
lees meer

< vorig artikel

volgend artikel >