STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig project

volgend project >

Nijmegen - verbouw en aanbouw woonhuis  

Eigentijds wonen in een open plattegrond

Bij de verbouwing van dit woonhuis in Nijmegen vindt een radicale metamorfose van het interieur plaats. Een traditionele doorzon woning verandert in een en karakteristiek, ruimtelijk interieur met fraaie zichtlijnen en een zee aan daglicht. In de nieuwe situatie draait alles om een centraal interieur element, een meubel dat een aanrecht vormt, de bestaande constructie herbergt en opberg mogelijk heden biedt.

De aanbouw van 4 meter aan de achterzijde van de woning zorgt niet alleen voor meer ruimte, de gehele ruimtelijkheid van de woning verandert. Een harmonische dialoog tussen de traditionele waarden van het bestaande huis en de nieuwe woonwensen verpakt in een eigentijdse vormgeving. Door de verbouw is de jaren '50 woning helemaal van deze tijd en klaar voor de toekomst.

           
foto bestaande situatie                                                                                                       nieuwe situatie
< vorig project

volgend project >