STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


< vorig project

volgend project >

Zelf bouw hartje Arnhem binnenstad, Rodenburgstraat!

  

Is dit ook jouw droom? Ruim wonen in de binnenstad van Arnhem. Dat kan aan de Rodenburgstraat in het hartje van de stad. Hier kun je op een eigen kavel je eigen huis bouwen. Afgelopen vrijdag was de start verkoop met de lancering van de verkoopbrochure. Aanstaande vrijdag  11 november wordt een vragenuurtje georganiseerd door de gemeente voor alle belangstellenden en op 25 november start de officiële inschrijving.

Wil jij ook wonen in een niet standaard huis van een projectontwikkelaar? Lees je dit en denk je:  Ja! En direct: maar wat komt er allemaal op mij af? Hoe moet ik dit aanpakken?
Stel je eens voor dat je je eigen huis mag ontwerpen met professionele hulp van een architect die jouw meeneemt in het ontwerpproces en die jouw zorgen uit handen neemt. Zo kun je jouw fantastische droomhuis realiseren, zonder wakker te liggen of je overal wel aan hebt gedacht, zonder tegen extra kosten aan te lopen. 

Speciaal voor dit project bieden wij  'de architect bij jou thuis'  vrijblijvend aan.

Een greep uit vragen die je ons kunt stellen: 

-        Wij willen bouwen maar weten niet hoe we het moeten aanpakken?

-        Dit lijkt mij / ons fantastisch, maar weten niet of ons budget toereikend is?

-        Wat mag je bouwen?

-        Passen onze wensen wel op de kavel?

-        Hoe zit het met de bouwregels die zijn gesteld door de gemeente?

-        Met welke kosten krijg ik allemaal te maken?

-        Energieneutraal bouwen, is dat ingewikkeld en duur?

-        We hebben al veel ideeën, kun je helpen ze te ordenen op deze plek?

Is werken met een architect niet duur?
Een architect kies je niet op prijs alleen. Het gaat om een combinatie van factoren, zoals vertrouwen, een goede 'klik‘, kosten en het te verwachten eindresultaat. Natuurlijk is ieder project anders qua grootte en complexiteit. Maar de architectenkosten mogen geen belemmering zijn, vinden wij. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen eerlijke en scherpe tarieven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en inspanning. Door een goede selectie van aannemers  hebben wij zo'n 5 à 10% op de bouwkosten bespaard voor onze opdrachtgevers.
Met onze professionele hulp wordt het bouwproject voor jou overzichtelijk. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor andere partijen, zoals de gemeente en de aannemer. Je ervaart meer rust.

Lees bijvoorbeeld het artikel: Tips voor een succesvolle (ver)bouw van je huis.  

Bastiaan Beltman (opdrachtgever) zegt: "In de samenwerking is Dick professioneel, creatief en toegewijd. Dankzij zijn begeleiding is ons het gelukt onze woning te realiseren binnen planning, budget en naar volle tevredenheid."

 

Wil jij ook 'de architect bij jou thuis'? 
bel 06 - 15 35 77 27 of stuur een e-mail naar studio@dickvanaken.nl


De verkoopbrochure van de gemeente Arnhem kun je hier vinden.

De beschikbaarheid van de kavels kun je hier vinden.  

< vorig project

volgend project >