STUDIO     NIEUWS     PROJECTEN     BLOG     MEEGEWERKT AAN     CONTACT


Wil je (ver)bouwen?  

'Als adviseur helpen wij dromen en wensen van onze opdrachtgevers te vertalen naar persoonlijke ruimtes en gebouwen die verfijnd zijn en met een groot gevoel voor de locatie en de atmosfeer worden ontworpen .'

Architectuur is een dienend beroep en wij zien onszelf daarom op de eerste plaats als adviseur. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het vertalen van hun wensen naar een verrassend, praktisch en duurzaam ontwerp dat ook in de toekomst zijn kracht en uitstraling zal behouden. Daarbij spelen de relatie met de omgeving, de ordening van functies, looplijnen, materiaal- en energie gebruik, sfeer en licht een belangrijke rol.

 

Zorgeloos door het bouwproces

Maar, als architect doen wij meer dan alleen ontwerpen. (Ver)bouwen is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van je eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Wij maken dit proces eenvoudiger door de juiste vragen te stellen, mee te denken en je te begeleiden bij het ontwerp- en bouwproces. Als je dat graag wilt zelfs tot aan de oplevering van uw nieuwe huis. Dit levert rust en zekerheid op. Door een goede voorbereiding worden misverstanden en fouten voorkomen en daarmee ook onvoorziene kosten. 
Bouwen of verbouwen doe je meestal maar één keer, het is ontzettend leuk om te doen, maar het moet goed gebeuren en ook leuk blijven. Daar kunnen wij voor zorgen! 

 

Jouw architect

De juiste samenwerkingspartner; de perfecte match. Lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Hoe realiseerden zij hun ideale huis? Hoe verliep onze samenwerking? En hoe werd hun huis hun thuis?

Het kiezen van een architect is een persoonlijke keuze die sterk afhangt van je wensen en verlangens, maar ook van smaak. Breng je wensen en dromen in kaart. Laat je leiden door je intuïtie bij het kiezen van de architect die het best bij je past.

Wil je weten wat je kunt verwachten als je met ons gaat (ver)bouwen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

 

 

Referenties

Bastiaan Beltman, opdrachtgever nieuwbouw woonhuis Utrecht:

Dick is een getalenteerd architect met passie voor zijn vak. Hij bleek in staat om binnen zeer korte tijd onze ideeën voor een nieuwe vrijstaande woning om te zetten in een gedegen ontwerp, geheel naar onze wensen.

In de samenwerking is hij professioneel, creatief en toegewijd. Dankzij de begeleiding van Dick is het gelukt deze woning te realiseren binnen planning, budget en naar volle tevredenheid.

Ton Smeenk, opdrachtgever verbouw woonhuis Silvolde:


Dick heeft met zijn goede ideeën en zijn inspirerende inbreng in belangrijke mate bijgedragen aan het fraaie resultaat van de verbouw.

Ons jaren dertig huis met diepe achtertuin, die vanuit de woonruimte niet zichtbaar was, is opener, lichter en ruimtelijker geworden. Heel bijzonder is te zien hoe het zonlicht door de ruimte speelt en verandert door de dag en de seizoenen. Het nieuw verbouwde deel heeft een moderne uitstraling gekregen, die toch in harmonie is met de meer klassieke stijl van het voorhuis.

Hoewel het helemaal inpandig is verbouwd, hebben wij een heel ander huis gekregen, met een totaal andere ruimtebeleving. Dankzij Dick genieten wij nog dagelijks van het bijzondere resultaat.
 

Maarten Nieuwenhuize, collega architect:


Dick is voor mij een echt voorbeeld als het gaat om inhoudelijke bouwkennis en plezierig samenwerken. Hij heeft een sterke visie op architectuur en bouwen en is altijd klantgericht. 

 

Door zijn enorme vasthoudendheid en oplossingsvermogen kan hij projecten verder brengen en gerealiseerd krijgen. Omdat hij graag zijn kennis deelt heeft mij veel geleerd en door zijn gevoel voor humor ook veel laten lachen. Ik heb het voorrecht gehad om een aantal jaren heel intensief met Dick te mogen hebben samengewerkt, en kan iedereen aanraden dat ook te doen.